Logo vlaamsparlement.tv
2018_18_november_18h-NIEUWS-bezoekercentrum

Overzicht zendschema vlaamsparlement.tv - week 46

Geachte kijker,
Hieronder vindt u een beknopt overzicht terug van de programmatie van vlaamsparlement.tv (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 279 - Orange, kanaal 80)

Maandag 12/11:

- 18u: Studio Commissie – Samenvatting van de verenigde commissies Bestuurszaken en Algemeen Beleid over het Bestuursdecreet

Dinsdag 13/11:

- 14u: Commissie-Live - Live-uitzending van de commissie voor Energie over het ontwerp van ondernemingsplan en ontwerp van begroting van de Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt (VREG)

- 18u: De Koepelzaal: Actuele vragen en antwoorden in het Vlaams Parlement (deel 3)

Woensdag 14/11:

- 9u30: Commissie-Live – Live-uitzending van de commissie voor Welzijn over het jeugddelinquentierecht

- 14u: De Koepelzaal-Live – Live-uitzending van de actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Joris Vanderpoorten kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren

Donderdag 15/11:

- 16u30: Livestream officiële opening Bezoekerscentrum

- 18u: De Koepelzaal - actuele vragen en antwoorden (deel 2)

Vrijdag 16/11:

- 18u: Opening Bezoekerscentrum - Uitgebreid verslag van de officiële opening van het Bezoekerscentrum, opgenomen op 15 november.

Zaterdag 17/11:

- 8u - 10u: Live uitzending van 'De Weekwatchers', een programma van Radio 2, vanuit De Schelp. Deze uitzending kadert in het feestelijke openingsweekend van het nieuwe Bezoekerscentrum van het Vlaams Parlement.

- 18u: Opening Bezoekerscentrum - Uitgebreid verslag van de radio-uitzending van 'De Weekwatchers' met als centrale gasten James Cooke en Jan Peumans. De muzikale gast is K3.

Zondag 18/11:

- 13u30 - 15u: Rechtstreekse uitzending van 'Uitgelezen in het Vlaams Parlement'
Het vaste panel bekende boekenwurmen Fien Sabbe, Jos Geysels en Anna Luyten onderwerpen drie recent uitgebrachte titels aan pittige commentaren en leggen deze voor aan een aantal gasten.

Voor deze editie van 'Uitgelezen' schuiven 6 volksvertegenwoordigers aan die in duo een boek lazen en bespreken. Deze uitzending kadert in het feestelijke openingsweekend van het nieuwe Bezoekerscentrum van het Vlaams Parlement.

- 15u30 - 16u30: Live uitzending van de lezing 'Vlaamse beweging en Vlaamse natievorming, 1830-2018' door Bruno De Wever. Deze uitzending kadert in het feestelijke openingsweekend van het nieuwe Bezoekerscentrum van het Vlaams Parlement.

- 18u: Opening Bezoekerscentrum - uitgebreid verslag van de lezing van Bruno De Wever

Maandag 19/11:

- 18u: Studio Commissie - Commissie voor Welzijn - hoorzitting Jeugddelinquentierecht
website facebook twitter youtube custom
MailPoet