Logo vlaamsparlement.tv
Een beknopt overzicht van de weekprogrammatie van Vlaams Parlement TV, de televisiezender van het Vlaams Parlement (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 175 - Orange, kanaal 80).
Onderzoekscommissie PFOS (vrijdag 2 juli 2021)

De Koepelzaal Live: Live-uitzending vanuit de Onderzoekscommissie PFOS in het Vlaams Parlement met een hoorzitting met THV RoTS, Lantis en professor Tytgat. Vrijdag 26 november om 9u.

Maandag 22 november 2021

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de Onderzoekscommissie PFOS van het Vlaams Parlement met een hoorzitting met Grondbank vzw

Dinsdag 23 november 2021

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement over volgende onderwerpen: ontbreken betrouwbare cijfers zelfdoding, toenemende problemen in de kinderopvang en scherper toezicht op subsidies

Woensdag 24 november 2021

- 14u: De Koepelzaal Live - Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp.

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Jan De Meulemeester kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren

Donderdag 25 november 2021

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Jan De Meulemeester kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2)

Vrijdag 26 november 2021

- 9u: De Koepelzaal Live - Live-uitzending vanuit de Onderzoekscommissie PFOS in het Vlaams Parlement met een hoorzitting met THV RoTS, Lantis en professor Tytgat.

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Sport van het Vlaams Parlement met een hoorzitting over Topsportactieplan Vlaanderen V en de evaluatie van de Olympische Zomerspelen in Tokio

Zaterdag 27 november 2021

- 18u: Het Gesprek - Om belangrijke politieke gebeurtenissen te analyseren, te verduidelijken of dieper uit te spitten, nodigt Vlaams Parlement TV een toonaangevende stem uit in de studio.

- 18u30: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement

Zondag 28 november 2021

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de Onderzoekscommissie PFOS in het Vlaams Parlement met een hoorzitting met THV RoTS, Lantis en professor Tytgat.
website facebook twitter youtube custom 
MailPoet