Logo vlaamsparlement.tv
Een beknopt overzicht van de weekprogrammatie van Vlaamsparlement TV, de televisiezender van het Vlaams Parlement (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 175 - Orange, kanaal 80).
contactberoepen

De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement met vragen over o.a. de heropstart van de contactberoepen (maandag 8 februari vanaf 18u, daarna 24 uur in de lus)

Maandag 8 februari 2021

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de actuele vragen en antwoorden met vragen over o.a.: de heropstart van de contactberoepen, de federale beslissing inzake de stopzetting van het moratorium op faillissementen en de mogelijke impact hiervan op Vlaanderen, corona-noodleningen voor sportclubs en over het voorstel van minister Weyts met betrekking tot het leerkrediet van de studenten

Dinsdag 9 februari 2021

- 18u: De Koepelzaal - Tijdens de laatste plenaire vergadering van 2020 heeft het Vlaams Parlement de begroting voor het jaar 2021 besproken. Elke bevoegdheid van de Vlaamse regering kwam daarbij afzonderlijk aan bod. Vandaag kan u kijken naar de tussenkomsten over de begrotingsthema’s Omgeving en Wonen.

Woensdag 10 februari 2021

- 14u: De Koepelzaal Live - Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp.

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Jan De Meulemeester kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1)

Donderdag 11 februari 2021

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Jan De Meulemeester kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2)

Vrijdag 12 februari 2021

- 18u: De Koepelzaal - Tijdens de laatste plenaire vergadering van 2020 heeft het Vlaams Parlement de begroting voor het jaar 2021 besproken. Elke bevoegdheid van de Vlaamse regering kwam daarbij afzonderlijk aan bod. Vandaag kan u kijken naar de tussenkomsten over de begrotingsthema’s Onderwijs, Toerisme, Brussel en de Vlaamse Rand.

Zaterdag 13 februari 2021

- 18u: Het Gesprek met Nils Duquet - Tijdens ‘Het Gesprek’ overlopen we met een goed geplaatst figuur de politieke en economische actualiteit van de voorbije week

- 18u30: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement (deel 3)

Zondag 14 februari 2021

- 18u: De Koepelzaal - Tijdens de laatste plenaire vergadering van 2020 heeft het Vlaams Parlement de begroting voor het jaar 2021 besproken. Elke bevoegdheid van de Vlaamse regering kwam daarbij afzonderlijk aan bod. Vandaag kan u kijken naar de tussenkomsten over de begrotingsthema’s Cultuur, Media, Sport en Buitenland
U kunt alle zendschema's ook raadplegen via de website:
website facebook twitter youtube custom 
MailPoet