Vlaams Parlement TV
Een beknopt overzicht van de weekprogrammatie van Vlaams Parlement TV, de televisiezender van het Vlaams Parlement (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 175 - Orange, kanaal 80).
Kinderopvang

De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement over o.a. de compensatieregeling in de kinderopvang. Vrijdag 18 februari vanaf 18u, daarna 24 uur in de nieuwslus.

Maandag 14 februari 2022

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement over volgende onderwerpen: geen verlies van leerkrediet en steun voor het Catalaanse parlement

Dinsdag 15 februari 2022

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement over volgende onderwerpen: maatwerkbedrijven trekken aan de alarmbel, arrestaties bij grote operatie tegen terrorisme en aanpassing Vlaamse Logiesdecreet

Woensdag 16 februari 2022

- 14u: De Koepelzaal Live - Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp.

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Jan De Meulemeester kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1)

Donderdag 17 februari 2022

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Jan De Meulemeester kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2)

Vrijdag 18 februari 2022

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement over volgende thema’s: impact personeelsbesparingen bij de Vlaamse overheid, compensatieregeling in de kinderopvang en Vlaams Parlement verlengt termijn voor noodleverancier

Zaterdag 19 februari 2022

- 18u: Het Gesprek - Om belangrijke politieke gebeurtenissen te analyseren, te verduidelijken of dieper uit te spitten, nodigt Vlaams Parlement TV een toonaangevende stem uit in de studio. Vandaag: professor Paul Verhaeghe

- 18u30: De Koepelzaal - Samenvatting van de actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement

Zondag 20 februari 2022

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement
Vlaams Parlement TV: vanaf 18u elke dag een uur nieuws rechtstreeks uit het Vlaams Parlement. Daarna 24 uur in de nieuwslus.

Stem af op:

📺 Telenet (kanaal 42) | 📺 Orange (kanaal 80) | 📺 Proximus TV (kanaal 175)

24u te bekijken in onze nieuwslus.
website facebook twitter youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet