Vlaams Parlement TV
Een beknopt overzicht van de weekprogrammatie van Vlaams Parlement TV, de televisiezender van het Vlaams Parlement (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 175 - Orange, kanaal 80).
menstruatieproducten

Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Welzijn van het Vlaams Parlement over o.a. het aanbieden van gratis menstruatieproducten. Vrijdag 25 maart vanaf 18u.

Maandag 21 maart 2022

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Binnenlands Bestuur van het Vlaams Parlement over de opvang van Oekraïense vluchtelingen

Dinsdag 22 maart 2022

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Landbouw en Visserij van het Vlaams Parlement over: professionalisering van de recreatieve visserij en de impact van de oorlog in Oekraïne op Vlaamse landbouw

Woensdag 23 maart 2022

- 14u: De Koepelzaal Live - Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp.

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1)

Donderdag 24 maart 2022

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2)

Vrijdag 25 maart 2022

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Welzijn van het Vlaams Parlement over: de vaccinatiegraad in Vlaanderen, het aanbieden van gratis menstruatieproducten en over de toename bij de voedselbanken

Zaterdag 26 maart 2022

- 18u: Het Gesprek - Om belangrijke politieke gebeurtenissen te analyseren, te verduidelijken of dieper uit te spitten, nodigt Vlaams Parlement TV een toonaangevende stem uit in de studio

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement

Zondag 27 maart 2022

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement
Vlaams Parlement TV: vanaf 18u elke dag een uur nieuws rechtstreeks uit het Vlaams Parlement. Daarna 24 uur in de nieuwslus.

Stem af op:

📺 Telenet (kanaal 42) | 📺 Orange (kanaal 80) | 📺 Proximus TV (kanaal 175)

24u te bekijken in onze nieuwslus.
website facebook twitter youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet