Vlaams Parlement TV
Een beknopt overzicht van de weekprogrammatie van Vlaams Parlement TV, de televisiezender van het Vlaams Parlement (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 175 - Orange, kanaal 80).
frame.de.koepelzaal.deelname.leerlingen.klimaatmars.verplichting.school

Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Onderwijs van het Vlaams Parlement over o.a. de deelname van scholen aan aan klimaatmarsen. Vrijdag 17 december vanaf 18 uur in de nieuwslus.

Maandag 13 december 2021

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de Werkgroep Institutionele Zaken van het Vlaams Parlement met een hoorzitting over de staatsstructuur en het toekomstig staatsmodel. Gastspreker: Philippe Vanparijs van de UCLouvain en KU Leuven.


Dinsdag 14 december 2021

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement over ventilatie en verluchting op school

Woensdag 15 december 2021

- 14u: De Koepelzaal Live: Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp.

- 18u: Studio Vlaams Parlement: Jan De Meulemeester kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1)

Donderdag 16 december 2021

- 18u: Studio Vlaams Parlement: Jan De Meulemeester kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2)

Vrijdag 17 december 2021

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Onderwijs van het Vlaams Parlement over volgende onderwerpen: levensbeschouwelijke vakken voor kleuters, deelname scholen aan klimaatmars en Vlaamse lessen islam werken met handboeken uit Turkije

Zaterdag 18 december 2021

- 18u: Het Gesprek - Om belangrijke politieke gebeurtenissen te analyseren, te verduidelijken of dieper uit te spitten, nodigt Vlaams Parlement TV een toonaangevende stem uit in de studio. Vandaag: journalist Patrick Van Gompel

- 18u30: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement

Zondag 19 december 2021

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement
Vlaams Parlement TV: elke dag een uur nieuws rechtstreeks uit het Vlaams Parlement.

Stem af op:

📺 Telenet (kanaal 42) | 📺 Orange (kanaal 80) | 📺 Proximus TV (kanaal 175)

24u te bekijken in onze nieuwslus.
website facebook twitter youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet