Vlaams Parlement TV
Een beknopt overzicht van de weekprogrammatie van Vlaams Parlement TV, de televisiezender van het Vlaams Parlement (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 175 - Orange, kanaal 80).
frame.website.pfos-onderzoekscommissie-bart-de-wever-nieuwsbrief

De Koepelzaal Live - Live-uitzending vanuit de onderzoekscommissie PFOS in het Vlaams Parlement met een hoorzitting met Bart De Wever (burgemeester van de stat Antwerpen). Vrijdag 14 januari vanaf 14u.

Maandag 10 januari 2022

- 9u: De Koepelzaal Live - Live-uitzending vanuit de onderzoekscommissie PFOS in het Vlaams Parlement met een hoorzitting met de gemeente Zwijndrecht

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de onderzoekscommissie PFOS van het Vlaams Parlement met een hoorzitting met de gemeente Zwijndrecht (deel 1)

Dinsdag 11 januari 2022

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de onderzoekscommissie PFOS van het Vlaams Parlement met een hoorzitting met de gemeente Zwijndrecht (deel 2)

Woensdag 12 januari 2022

- 14u: De Koepelzaal Live - Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Jan De Meulemeester kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1)

Donderdag 13 januari 2022

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Jan De Meulemeester kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2)

Vrijdag 14 januari 2022

- 9u: De Koepelzaal Live - Live-uitzending vanuit de onderzoekscommissie PFOS in het Vlaams Parlement met een hoorzitting met Luk Lemmens (eerste gedeputeerde van de provincie Antwerpen).

- 14u: De Koepelzaal Live - Live-uitzending vanuit de onderzoekscommissie PFOS in het Vlaams Parlement met een hoorzitting met Bart De Wever (burgemeester van de stat Antwerpen).

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de onderzoekscommissie PFOS van het Vlaams Parlement met een hoorzitting met Bart De Wever (burgemeester van de stad Antwerpen).

Zaterdag 15 januari 2022

- 18u: Het Gesprek - Om belangrijke politieke gebeurtenissen te analyseren, te verduidelijken of dieper uit te spitten, nodigt Vlaams Parlement TV een toonaangevende stem uit in de studio.

- 18u30: De Koepelzaal - Samenvatting van de actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement

Zondag 16 januari 2022

- 18u: De Koepelzaal - Tijdens de laatste plenaire vergadering van 2021 heeft het Vlaams Parlement de begroting voor het jaar 2022 besproken. Elke bevoegdheid van de Vlaamse regering kwam daarbij afzonderlijk aan bod. Vandaag: Mobiliteit en Openbare Werken
Vlaams Parlement TV: elke dag een uur nieuws rechtstreeks uit het Vlaams Parlement.

Stem af op:

📺 Telenet (kanaal 42) | 📺 Orange (kanaal 80) | 📺 Proximus TV (kanaal 175)

24u te bekijken in onze nieuwslus.
website facebook twitter youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet