Vlaams Parlement TV
frame.website-onderzoekscommissie-kinderopvang-sloeberhuisje-voordeur

Illustratie: Kinderdagverblijf 't Sloeberhuisje in Mariakerke, donderdag 17 februari 2022. De politie verzegelde de toegang tot het gebouw nadat een gerechtelijk onderzoek werd geopend. (© Belga Image)

Op woensdag 13 juli om 8u organiseert de onderzoekscommissie kinderopvang de laatste commissievergadering over de problemen met de veiligheid in de kinderopvang. Tijdens deze zitting worden de vaststellingen en aanbevelingen besproken en gestemd.

Aanleiding tot de oprichting van deze onderzoekscommissie vormde het overlijden van een zes maanden oud meisje in kinderdagverblijf ‘t Sloeberhuisje in Mariakerke en de terugkerende signalen van mishandeling en verwaarlozing in een aantal andere kinderopvanginitiatieven.

Op donderdag 14 juli 2022 zal de onderzoekscommissie vervolgens haar eindverslag indienen tijdens een extra plenaire vergadering (om 14u).Live uitzending

Volg deze commissievergadering woensdag 13 juli vanaf 8 uur rechtstreeks op televisie via Vlaams Parlement TV, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 175) of Orange (kanaal 80).

U kan deze zitting ook rechtstreeks volgen via de webstream:
Vlaams Parlement TV: vanaf 18u elke dag een uur nieuws rechtstreeks uit het Vlaams Parlement. Daarna 24 uur in de nieuwslus.

Stem af op:

📺 Telenet (kanaal 42) | 📺 Orange (kanaal 80) | 📺 Proximus TV (kanaal 175)
website facebook twitter youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet