Logo vlaamsparlement.tv

Overzicht zendschema vlaamsparlement.tv - week 17

Geachte kijker,
Hieronder vindt u een beknopt overzicht terug van de programmatie van vlaamsparlement.tv (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 279 - Orange, kanaal 80)
Grondwater is nog niet hersteld van droge zomer

Verslag van de commissie voor Leefmilieu, Natuur en Ruimtelijke Ordening met vragen over o.a. de lage grondwaterstanden

Dinsdag 23/04:

- 18u: Studio Commissie: Barbara Sauer kaart na over de tussenkomsten in de commissie voor Leefmilieu, Natuur en Ruimtelijke Ordening. Vandaag over de ophaling van asbest aan huis en de lage grondwaterstanden.

Woensdag 24/04:

- 9u30: Commissie Live - Live-uitzending van de commissie voor Energie met vragen over o.a.: het Vlaamse energie-expertisecentrum, de opslagcapaciteit van energie in Vlaanderen en over de doelstellingen voor hernieuwbare energie

- 14u: Koepelzaal Live - Live-uitzending van de actuele vragen en antwoord in het Vlaams Parlement

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Joris Vanderpoorten kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren

Donderdag 25/04:

- 18u: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Marc Tijsmans (N-VA)

- 18u10: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Belinda Torres Leclercq (Groen)

- 18u20: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Leefmilieu met een hoorzitting over het Mestactieplan (deel 2)

Vrijdag 26/04:

- 18u: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Joris Nachtergaele (N-VA)

- 18u07: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Lore Fourie (CD&V)

- 18u15: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Welzijn met vragen over o.a.: de spreiding van het aantal beroertecentra en over de opmars van de mazelen en de sensibilisering van niet-beschermde jongvolwassenen

- 18u30: Het Rapport – met Bart Somers (Open Vld)

Zaterdag 27/04:

- 18u: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Gijsbrecht Huts (N-VA)

- 18u10: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Maurits Vande Reyde (Open Vld)

- 18u20: De Koepelzaal - Actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement (deel 2)

Zondag 28/04:

- 18u: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Brecht Warnez (CD&V)

- 18u10: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Filip Kegels (N-VA)

- 18u20: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Energie met vragen over het Vlaamse energie-expertisecentrum, de opslagcapaciteit van energie in Vlaanderen en over de doelstellingen voor hernieuwbare energie

Maandag 29/04:

- 18u: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: David Wemel (Groen)

- 18u10: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Tom Cox (CD&V)

- 18u20: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Welzijn over de ramingen voor de volgende regeerperiode van de zorg en ondersteuning voor personen met een handicap met Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, en met James Van Casteren, administrateur-generaal van het VAPH
website facebook twitter youtube custom
MailPoet