Logo vlaamsparlement.tv

Overzicht zendschema vlaamsparlement.tv - week 18

Geachte kijker,
Hieronder vindt u een beknopt overzicht terug van de programmatie van vlaamsparlement.tv (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 279 - Orange, kanaal 80)
2019_04-mei-18u20-DE-KOEPELZAAL-buitenschoolse-opvang

De Koepelzaal - Een uitgebreid verslag van de bespreking en stemming van het voorstel van decreet houdende de organisatie van buitenschoolse opvang

Dinsdag 30/04:

- 18u: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Annabel Tavernier (N-VA)

- 18u10: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Maya Detiège (sp.a)

- 18u20: Studio Commissie - Een uitgebreid verslag van de gedachtewisseling over de evaluatie van het Energiearmoedeprogramma


Woensdag 1/05:

- 18u: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Vincent Van Peteghem (CD&V)

- 18u07: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Roosmarijn Beckers (Vlaams Belang)

- 18u15: De Koepelzaal - Een uitgebreid verslag van de bespreking en de stemming van het inschrijvingsdecreet

Donderdag 2/05:

- 18u: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Katja Verheyen (N-VA)

- 18u10: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Ludwig Vandenhove (sp.a)

- 18u20: Studio Commissie - Een uitgebreid verslag van de gedachtewisseling over ideologisch extremisme met Christophe Busch, directeur van de Dossinkazerne

Vrijdag 3/05:

- 18u: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Steven Vandeput (N-VA)

- 18u07: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Stijn Bex (Groen)

- 18u20: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Sarah Smeyers (N-VA)

- 18u30: Het Rapport – met Björn Rzoska (Groen)

Zaterdag 4/05:

- 18u: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Stijn Coenen (CD&V)

- 18u10: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Fatima Lamarti (sp.a)

- 18u20: De Koepelzaal - Een uitgebreid verslag van de bespreking en stemming van het voorstel van decreet houdende de organisatie van buitenschoolse opvang en de afstemming tussen buitenschoolse activiteiten

Zondag 5/05:

- 18u: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Maarten Vander Stichele (Open Vld)

- 18u10: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Mustafa Aytar (sp.a)

- 18u20: De Koepelzaal - Een uitgebreid verslag van de bespreking en stemming van het voorstel van decreet houdende wijziging van het decreet van 27 maart 2009 betreffende radio-omroep en televisie, wat de toegang tot een betalende niet-lineaire televisiedienst betreft

Maandag 6/05:

- 18u: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Fourat Ben Chikha (Groen)

- 18u10: 100 kandidaten - In deze reeks kunt u kennismaken met 100 kandidaten die dingen naar de stem van de Vlaamse kiezer. Aan de hand van een zelfgekozen voorwerp leert u de kandidaat-Vlaams Parlementsleden beter kennen. Vandaag met: Dorien Cuylaerts (N-VA)

- 18u20: De Koepelzaal - Een uitgebreid verslag van de bespreking en stemming van onder andere het voorstel van decreet houdende wijziging van het decreet basisonderwijs van 25 februari 1997, wat de werkingsmiddelen voor het kleuteronderwijs betreft
website facebook twitter youtube custom
MailPoet