Vlaams Parlement TV
Een beknopt overzicht van de weekprogrammatie van Vlaams Parlement TV, de televisiezender van het Vlaams Parlement (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 175 - Orange, kanaal 80).
Onderzoekscommissie Kinderopvang

Studio Commissie Live - Live-uitzending vanuit de Onderzoekscommissie Kinderopvang in het Vlaams Parlement. De leden van de commissie houden in dit verband een hoorzitting met kinderrechtencommissaris Caroline Vrijens en met Tim Stroobants, directeur van het Vlaams Expertisecentrum Kindermishandeling (VECK). Vrijdag 29 april om 9u30 en om 14u.

Illustratie: Hoorzitting Onderzoekcommissie Kinderopvang van maandag 22 april 2022 met Karine Moykens (secretaris-generaal Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin), Katrien Verhegge (administrateur-generaal Agentschap Opgroeien) en Ariane Van den Berghe (themaverantwoordelijke Agentschap Opgroeien regie)

Maandag 25 april 2022

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement over volgende onderwerpen: betere toegankelijkheid openbare gebouwen en onderwijs voor vluchtelingenkinderen uit Oekraïne

Dinsdag 26 april 2022

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Binnenlands Bestuur van het Vlaams Parlement met een gedachtewisseling over de noodopvang van Oekraïense vluchtelingen

Woensdag 27 april 2022

- 9u: Studio Commissie Live - Live-uitzending vanuit de commissie voor Landbouw in het Vlaams Parlement met een gedachtewisseling over het stikstofakkoord met Hilde Crevits (viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw) en Zuhal Demir (Vlaams minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme)

- 14u: De Koepelzaal Live - Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1)

Donderdag 28 april 2022

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2)

Vrijdag 29 april 2022

- 9u30: Studio Commissie Live - Live-uitzending vanuit de Onderzoekscommissie Kinderopvang in het Vlaams Parlement. De leden van de commissie houden in dit verband een hoorzitting met kinderrechtencommissaris Caroline Vrijens en met Tim Stroobants, directeur van het Vlaams Expertisecentrum Kindermishandeling (VECK). (deel 1)

- 14u: Studio Commissie Live - Live-uitzending vanuit de Onderzoekscommissie Kinderopvang in het Vlaams Parlement. De leden van de commissie houden in dit verband een hoorzitting met kinderrechtencommissaris Caroline Vrijens en met Tim Stroobants, directeur van het Vlaams Expertisecentrum Kindermishandeling (VECK). (deel 2)

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Landbouw van het Vlaams Parlement met een gedachtewisseling over het stikstofakkoord

Zaterdag 30 april 2022

- 18u: Het Gesprek - Om belangrijke politieke gebeurtenissen te analyseren, te verduidelijken of dieper uit te spitten, nodigt Vlaams Parlement TV een toonaangevende stem uit in de studio

- 18u30: De Koepelzaal - Samenvatting van de actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement

Zondag 1 mei 2022

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement
Vlaams Parlement TV: vanaf 18u elke dag een uur nieuws rechtstreeks uit het Vlaams Parlement. Daarna 24 uur in de nieuwslus.

Stem af op:

📺 Telenet (kanaal 42) | 📺 Orange (kanaal 80) | 📺 Proximus TV (kanaal 175)

24u te bekijken in onze nieuwslus.
website facebook twitter youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet