Logo vlaamsparlement.tv

Overzicht zendschema vlaamsparlement.tv - week 10

Geachte kijker,
Hieronder vindt u een beknopt overzicht terug van de programmatie van vlaamsparlement.tv (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 279 - Orange, kanaal 80)
Luchtkwaliteit

Vragen in de commissie voor Leefmilieu over de gevolgen van de slechte luchtkwaliteit voor de volksgezondheid

Maandag 4/03:

- 18u: Studio Commissie – Samenvatting van de commissie voor Cultuur en Sport van het Vlaams Parlement met vragen over o.a.: sportparticipatie in Vlaanderen, de Vlaamse vrijwilligersverzekering en de financiële problemen bij het Departement Cultuur, Jeugd en Media

- Het werk van...: Elke dag gedurende het krokusreces stelt een parlementslid zijn/haar favoriete kunstwerk aan u voor. Vandaag: Manuela Van Werde (N-VA)

Dinsdag 5/03:

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Onderwijs van het Vlaams Parlement over het onderzoek 'Tijdsbesteding leraren basis- en secundair onderwijs'

- Het werk van...: Elke dag gedurende het krokusreces stelt een parlementslid zijn/haar favoriete kunstwerk aan u voor. Vandaag: Renaat Landuyt (sp.a)

Woensdag 6/03:

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Leefmilieu van het Vlaams Parlement over de gevolgen van de slechte luchtkwaliteit voor de volksgezondheid

- Het werk van...: Elke dag gedurende het krokusreces stelt een parlementslid zijn/haar favoriete kunstwerk aan u voor. Vandaag: Karin Brouwers (CD&V)

Donderdag 7/03:

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Mobiliteit van het Vlaams Parlement over het Taxidecreet

- Het werk van...: Elke dag gedurende het krokusreces stelt een parlementslid zijn/haar favoriete kunstwerk aan u voor. Vandaag: Marino Keulen (Open Vld)

Vrijdag 8/03:

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Onderwijs van het Vlaams Parlement over het jaarverslag van het Kinderrechtencommissariaat 2017-2018

- Het werk van...: Elke dag gedurende het krokusreces stelt een parlementslid zijn/haar favoriete kunstwerk aan u voor. Vandaag: Miranda Van Eetvelde (N-VA)

Zaterdag 9/03:

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de bespreking van het ontwerp van decreet jeugddelinquentierecht

- Het werk van...: Elke dag gedurende het krokusreces stelt een parlementslid zijn/haar favoriete kunstwerk aan u voor. Vandaag: Wouter Van Besien (Groen)

Zondag 10/03:

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Welzijn van het Vlaams Parlement over de nieuwe regelgeving betreffende een optimale aanwending van de vergunde capaciteit in de groepsopvang van baby's en peuters

- Het werk van...: Elke dag gedurende het krokusreces stelt een parlementslid zijn/haar favoriete kunstwerk aan u voor. Vandaag: Joris Poschet (CD&V)

Maandag 11/03:

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Armoedebeleid van het Vlaams Parlement over het jaarboek Armoede en Sociale Uitsluiting (gedachtewisseling)
website facebook twitter youtube custom
MailPoet