Vlaams Parlement TV
Een beknopt overzicht van de weekprogrammatie van Vlaams Parlement TV, de televisiezender van het Vlaams Parlement (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 175 - Orange, kanaal 80).
frame.website.studio-commissie-hoorzitting-stikstofakkoord-koeien-nieuwsbrief

Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Landbouw van het Vlaams Parlement met een gedachtewisseling over het stikstofakkoord. Vrijdag 6 mei om 18u.

Maandag 2 mei 2022

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Onderwijs van het Vlaams Parlement met vragen over o.a.: de aanpak van de leerachterstand en over barslechte resultaten in het beroepsonderwijs

Dinsdag 3 mei 2022

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de Onderzoekscommissie Kinderopvang van het Vlaams Parlement met een hoorzitting met het Kinderrechtencommissariaat en het Vlaams Expertisecentrum Kindermishandeling (VECK)

Woensdag 4 mei 2022

- 14u: De Koepelzaal Live - Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1)

Donderdag 5 mei 2022

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2)

Vrijdag 6 mei 2022

- 9u30: De Koepelzaal Live - Live-uitzending vanuit de Onderzoekscommissie Kinderopvang in het Vlaams Parlement met een hoorzitting met het Comité van Toezicht. Sprekers: Liesbet Stevens (voorzitter).

- 14u: De Koepelzaal Live - Live-uitzending vanuit de Onderzoekscommissie Kinderopvang in het Vlaams Parlement met een hoorzitting met Mentes, ondersteuningsnetwerk voor de kinderopvang. Sprekers: Raf Vandenbussche (voorzitter van de raad van bestuur) en Mieke Daems (directeur)

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Landbouw van het Vlaams Parlement met een gedachtewisseling over het stikstofakkoord.

Zaterdag 7 mei 2022

- 18u: Het Gesprek - Om belangrijke politieke gebeurtenissen te analyseren, te verduidelijken of dieper uit te spitten, nodigt Vlaams Parlement TV een toonaangevende stem uit in de studio

- 18u30: De Koepelzaal - Samenvatting van de actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement

Zondag 8 mei 2022

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement
Vlaams Parlement TV: vanaf 18u elke dag een uur nieuws rechtstreeks uit het Vlaams Parlement. Daarna 24 uur in de nieuwslus.

Stem af op:

📺 Telenet (kanaal 42) | 📺 Orange (kanaal 80) | 📺 Proximus TV (kanaal 175)

24u te bekijken in onze nieuwslus.
website facebook twitter youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet