Vlaams Parlement TV
frame.website.de-koepelzaal-jo-brouns-nieuwsbrief

Jo Brouns (CD&V) tijdens zijn eedaflegging als Vlaams volksvertegenwoordiger (dinsdag 18 juni 2019)

Op woensdag 18 mei om 14 uur legt Jo Brouns de grondwettelijke eed af in de handen van voorzitter Liesbeth Homans. Hij werd maandag door de cd&v aangeduid als de nieuwe minister van Werk, Innovatie, Economie en Landbouw in de Vlaamse regering. Zelf wordt hij opgevolgd door Sofie Mertens. Als nieuwe Vlaamse volksvertegenwoordiger zal ook zij (na goedkeuring van haar geloofsbrieven) de eed afleggen.

Actuele vragen

Na de eedafleggingen volgt het wekelijkse vragenuurtje. Daarin kunnen de Vlaamse volksvertegenwoordigers de ministers van de Vlaamse Regering ondervragen over onderwerpen uit de actualiteit. Op de agenda staan onder andere vragen over het ontslag van minister Wouter Beke en de ministerswissels binnen de Vlaamse Regering.Live uitzending

Volg deze plenaire vergadering woensdag 18 mei vanaf 14 uur rechtstreeks op televisie via Vlaams Parlement TV, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 175) of Orange (kanaal 80).

De Koepelzaal

Heeft u deze live uitzending gemist? Geen probleem. Woensdagavond volgt na afloop van de plenaire vergadering in het programma ‘De Koepelzaal’ een uitgebreid verslag van dit debat. Daarna tot donderdag 18u te bekijken in de nieuwslus.

U kan dit debat ook rechtstreeks volgen via de webstream:
Vlaams Parlement TV: vanaf 18u elke dag een uur nieuws rechtstreeks uit het Vlaams Parlement. Daarna 24 uur in de nieuwslus.

Stem af op:

📺 Telenet (kanaal 42) | 📺 Orange (kanaal 80) | 📺 Proximus TV (kanaal 175)

24u te bekijken in onze nieuwslus.
website facebook twitter youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet