Vlaams Parlement TV
Een beknopt overzicht van de weekprogrammatie van Vlaams Parlement TV, de televisiezender van het Vlaams Parlement (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 175 - Orange, kanaal 80).
Ann Schoubs

Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Mobiliteit van het Vlaams Parlement met een gedachtewisseling over het jaarverslag van De Lijn. Sprekers: Johan Sauwens (voorzitter van de Raad van Bestuur van De Lijn) en Ann Schoubs (directeur-generaal De Lijn). Dinsdag 7 juni om 18u.

Maandag 6 juni 2022

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de Onderzoekscommissie kinderopvang van het Vlaams Parlement met een hoorzitting met Leo Van Loo, opdrachthouder actieplan kinderopvang.

Dinsdag 7 juni 2022

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Mobiliteit van het Vlaams Parlement met een gedachtewisseling over het jaarverslag van De Lijn. Sprekers: Johan Sauwens (voorzitter van de Raad van Bestuur van De Lijn), Ann Schoubs (directeur-generaal De Lijn) en Lydia Peeters (Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken)

Woensdag 8 juni 2022

- 14u: De Koepelzaal Live - Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1)

Donderdag 9 juni 2022

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2)

Vrijdag 10 juni 2022

- 9u30: Studio Commissie Live - Live-uitzending vanuit de Onderzoekscommissie Kinderopvang in het Vlaams Parlement met een hoorzitting met de Zorginspectie. Spreker: Karine Moykens (secretaris-generaal Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin).

- 14u: Studio Commissie Live - Live-uitzending vanuit de Onderzoekscommissie Kinderopvang in het Vlaams Parlement met een hoorzitting met de Zorginspectie. Spreker: Karine Moykens (secretaris-generaal Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin).

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de Onderzoekscommissie Kinderopvang van het Vlaams Parlement met een hoorzitting met de Zorginspectie. Spreker: Karine Moykens (secretaris-generaal Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin).

Zaterdag 11 juni 2022

- 18u: Het Gesprek - Om politieke gebeurtenissen te analyseren, te verduidelijken of dieper uit te spitten, nodigt Vlaams Parlement TV een toonaangevende stem uit in de studio. Vandaag met Ronnie Belmans, energie-expert en voormalig ceo van onderzoeks­instelling Energyville

- 18u30: De Koepelzaal - Samenvatting van de actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement

Zondag 12 juni 2022

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement
Vlaams Parlement TV: vanaf 18u elke dag een uur nieuws rechtstreeks uit het Vlaams Parlement. Daarna 24 uur in de nieuwslus.

Stem af op:

📺 Telenet (kanaal 42) | 📺 Orange (kanaal 80) | 📺 Proximus TV (kanaal 175)

24u te bekijken in onze nieuwslus.
website facebook twitter youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet