Vlaams Parlement TV
Een beknopt overzicht van de weekprogrammatie van Vlaams Parlement TV, de televisiezender van het Vlaams Parlement (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 175 - Orange, kanaal 80).

De Koepelzaal - Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp. Woensdag 29 maart vanaf 14u.

Maandag 27 maart 2023

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Binnenlands Bestuur van het Vlaams Parlement met vragen over o.a.: de erkenning van Turkse Diyanetmoskeeën in Vlaanderen en stad Gent onderzoekt studentenvereniging KVHV

Dinsdag 28 maart 2023

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Jeugd van het Vlaams Parlement met een hoorzitting over de nieuwe regelgeving over vrij buiten spelen

Woensdag 29 maart 2023

- 14u: De Koepelzaal - Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp.

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1)

Donderdag 30 maart 2023

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2)

Vrijdag 31 maart 2023

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Mobiliteit van het Vlaams Parlement over o.a.: de gevolgen van de Vlaamse regiovorming, tevredenheid over De Lijn daalt weer en één op vier dodelijke ongevallen in West-Vlaanderen veroorzaakt door jongeren

Zaterdag 1 april 2023

- 18u: Het Gesprek - Om belangrijke politieke gebeurtenissen te analyseren nodigt Vlaams Parlement TV geregeld een toonaangevende stem uit in de studio

- 18u30: De Koepelzaal - Samenvatting van de actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement

Zondag 2 april 2023

- 18u: In de wandelgangen - Voorstelling van het jaarverslag van het Vlaams Vredesinstituut
Vlaams Parlement TV: vanaf 18u elke dag een uur nieuws rechtstreeks uit het Vlaams Parlement. Daarna 24 uur in de nieuwslus.

Stem af op:

📺 Telenet (kanaal 42) | 📺 Orange (kanaal 80) | 📺 Proximus TV (kanaal 175)

24u te bekijken in onze nieuwslus.
website facebook twitter youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet