Vlaams Parlement TV
Een beknopt overzicht van de weekprogrammatie van Vlaams Parlement TV, de televisiezender van het Vlaams Parlement (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 175 - Orange, kanaal 80).
De Koepelzaal

De Koepelzaal: Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement over de oprichting van een Vlaams Mensenrechteninstituut. Woensdag 2 november vanaf 18u in de nieuwslus (deel 1) en donderdag 3 november vanaf 18u (deel 2).

Illustratie: De Koepelzaal van het Vlaams Parlement, woensdag 19 oktober 2022) © Belga Image - HATIM KAGHAT

Maandag 31 oktober 2022

- 18u: Special - Op maandag 10 oktober organiseerde het Vlaams Parlement en het Vlaams-Europees Verbindingsagentschap het ‘Groot Vlaams Europadebat’. Verschillende sprekers fileerden de State of the Union-speech van Commissievoorzitter Ursula von der Leyen.

Dinsdag 1 november 2022

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Binnenlands Bestuur van het Vlaams Parlement met vragen over o.a.: maatregelen om belangenvermenging bij gemeentes beter te voorkomen en over scheefgroei in de verdeling van het gemeentefonds

Woensdag 2 november 2022

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement over de oprichting van een Vlaams Mensenrechteninstituut (deel 1)

Donderdag 3 november 2022

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement over de oprichting van een Vlaams Mensenrechteninstituut (deel 2)

Vrijdag 4 november 2022

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Leefmilieu en Omgeving van het Vlaams Parlement over de voortzetting van de Oosterweelwerken

Zaterdag 5 november 2022

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Mobiliteit van het Vlaams Parlement over de uitvoering van het Toekomstverbond

Zondag 6 november 2022

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Media van het Vlaams Parlement met vragen over o.a.: Vlaamse regering trekt 3 miljoen euro uit tegen desinformatie, VRT wil meer inkomsten uit reclame halen en uitzending van Flanders Technology & Innovation op VRT MAX
Vlaams Parlement TV: vanaf 18u elke dag een uur nieuws rechtstreeks uit het Vlaams Parlement. Daarna 24 uur in de nieuwslus.

Stem af op:

📺 Telenet (kanaal 42) | 📺 Orange (kanaal 80) | 📺 Proximus TV (kanaal 175)

24u te bekijken in onze nieuwslus.
website facebook twitter youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet