Vlaams Parlement TV
Een handig overzicht van de weekprogrammatie van Vlaams Parlement TV, de televisiezender van het Vlaams Parlement (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 175 - Orange, kanaal 80).

Studio Commissie - Nog altijd zijn er leerlingen in het buitengewoon onderwijs die langer dan anderhalf uur op de bus zitten naar of van school. In het Vlaams Parlement vragen verschillende parlementsleden aan minister Peeters welke bijkomende maatregelen ze zal nemen om het probleem aan te pakken. Vrijdag 27 oktober vanaf 18u in de nieuwslus.

Illustratie: Een bus van De Lijn in Hasselt, zaterdag 14 maart 2020.

Maandag 23 oktober 2023

- 18u: Studio Commissie - Een ruime meerderheid van de scholen wil het systeem met de verschillende levensbeschouwelijke vakken op de schop. Ook in het Vlaams Parlement wordt de kwestie besproken. En Chris Janssens begrijpt niet waarom basisschool Optimum in Genk toch een erkenning heeft gekregen.

Dinsdag 24 oktober 2023

- 18u: Studio Commissie - De stad Genk wil geen gokkantoren meer op haar grondgebied. Imade Annouri (Groen) vindt dit een goede zaak, want zien gokken, doet gokken. En Nadia Sminate (N-VA) vraagt wat de stand van zaken is van het nieuw algemeen kader van neutraliteitsverplichting.

Woensdag 25 oktober 2023

- 14u: De Koepelzaal Live - Tijdens de wekelijkse plenaire vragenronde kunnen de Vlaamse volksvertegenwoordigers de ministers van de Vlaamse Regering ondervragen over onderwerpen uit de actualiteit.

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1).

Donderdag 26 oktober 2023

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2).

Vrijdag 27 oktober 2023

- 18u: Studio Commissie - Nog altijd zijn er leerlingen in het buitengewoon onderwijs die langer dan anderhalf uur op de bus zitten naar of van school. In het Vlaams Parlement vragen verschillende parlementsleden aan minister Peeters welke bijkomende maatregelen ze zal nemen om het probleem aan te pakken.

Zaterdag 28 oktober 2023

- 18u: Het Gesprek met Lydia Peeters - Om belangrijke politieke gebeurtenissen te analyseren, te verduidelijken of dieper uit te spitten, nodigt Vlaams Parlement TV geregeld een toonaangevende stem uit in de studio. Deze studiogast beschikt over een grondige kennis van zijn of haar vakgebied.

- 18u30: De Koepelzaal - Samenvatting van de actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement.

Zondag 29 oktober 2023

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement.
Vlaams Parlement TV: vanaf 18u elke dag een uur nieuws rechtstreeks uit het Vlaams Parlement. Daarna 24 uur in de nieuwslus.

Stem af op:

📺 Telenet (kanaal 42) | 📺 Orange (kanaal 80) | 📺 Proximus TV (kanaal 175)

24u te bekijken in onze nieuwslus.
website facebook twitter youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet