Vlaams Parlement TV
Een beknopt overzicht van de weekprogrammatie van Vlaams Parlement TV, de televisiezender van het Vlaams Parlement (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 175 - Orange, kanaal 80).
De Koepelzaal

De Koepelzaal Live - Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp. Woensdag 7 juni vanaf 14u.

Maandag 5 juni 2023

- 18u: Studio Commissie - De commissieleden bespreken de vijfde voortgangsrapportage over het relanceplan 'Vlaamse Veerkracht' met minister-president Jan Jambon, minister Matthias Diependaele en vertegenwoordigers van het Rekenhof.

Dinsdag 6 juni 2023


- 18u: De Koepelzaal - Het Vlaams Parlement heeft het licht op groen gezet voor een aantal belangrijke stappen in de bouwshift, het plan van de Vlaamse Regering om de open ruimte te vrijwaren. De linkse oppositiepartijen noemen het plan onhaalbaar.

Woensdag 7 juni 2023

- 14u: De Koepelzaal Live - Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp.

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1).

Donderdag 8 juni 2023

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2).

Vrijdag 9 juni 2023

- 18u: Studio Commissie - Tijdens de commissie voor Brussel werden er verschillende vragen gesteld over het taalbeleid en de ondersteuning van de regionale omroep BRUZZ. Daarnaast hekelt Karl Vanlouwe (N-VA) het gebrek aan tweetalige ziekenhuizen in Brussel.

Zaterdag 10 juni 2023

- 18u: Het Gesprek - Om belangrijke politieke gebeurtenissen te analyseren nodigt Vlaams Parlement TV geregeld een toonaangevende stem uit in de studio.

- 18u30: De Koepelzaal - Samenvatting van de actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement.

Zondag 11 juni 2023

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement.
Vlaams Parlement TV: vanaf 18u elke dag een uur nieuws rechtstreeks uit het Vlaams Parlement. Daarna 24 uur in de nieuwslus.

Stem af op:

📺 Telenet (kanaal 42) | 📺 Orange (kanaal 80) | 📺 Proximus TV (kanaal 175)

24u te bekijken in onze nieuwslus.
website facebook twitter youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet