Vlaams Parlement TV
Een handig overzicht van de weekprogrammatie van Vlaams Parlement TV, de televisiezender van het Vlaams Parlement (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 175 - Orange, kanaal 80).
Maaike De Rudder (cd&v) vraagt zich af hoe het staat met de organisatie van de herfstbooster

De Koepelzaal - Maaike De Rudder (cd&v) vraagt zich af hoe het staat met de organisatie van de herfstbooster. Dinsdag 4 juli vanaf 18u in de nieuwslus.

Illustratie: De start van de Antwerpse vaccinatiecampagne van de herfstbooster op maandag 12 september 2022.

Maandag 3 juli 2023

- 18u: Studio Commissie - In het Vlaams Parlement heerst al enkele weken onduidelijkheid rond de uitgaven van de regering aan externe consultants. Tijdens de commissie Algemeen Beleid ondernemen Thijs Verbeurgt (Vooruit) en Jos D'Haese (PVDA) een nieuwe poging om de exacte bedragen te achterhalen.


Dinsdag 4 juli 2023

- 18u: De Koepelzaal - Het Vlaams Parlement heeft het decreet 'Wonen in eigen streek' goedgekeurd. Lokale besturen krijgen zo de kans om in te grijpen op de woningmarkt. En Maaike De Rudder (cd&v) vraagt zich af hoe het staat met de organisatie van de herfstbooster.

Woensdag 5 juli 2023

- 14u: De Koepelzaal Live - Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp.

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1)

Donderdag 6 juli 2023

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2)

Vrijdag 7 juli 2023

- 18u: Studio Commissie - Nu welzijnsminister Crevits geen extra geld kon vrijmaken voor de kinderopvang, dreigen nog eens duizenden plaatsen te verdwijnen. En Brusselaars riskeren uit de boot te vallen bij de verhoging van het zorgbudget.

Zaterdag 8 juli 2023

- 18u: Het Gesprek - Om belangrijke politieke gebeurtenissen te analyseren nodigt Vlaams Parlement TV geregeld een toonaangevende stem uit in de studio.

- 18u30: De Koepelzaal - Samenvatting van de actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement

Zondag 9 juli 2023

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement
Vlaams Parlement TV: vanaf 18u elke dag een uur nieuws rechtstreeks uit het Vlaams Parlement. Daarna 24 uur in de nieuwslus.

Stem af op:

📺 Telenet (kanaal 42) | 📺 Orange (kanaal 80) | 📺 Proximus TV (kanaal 175)

24u te bekijken in onze nieuwslus.
website facebook twitter youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet