Vlaams Parlement TV

Volg Vlaams Parlement TV ook via

youtube facebook twitter instagram 
Een handig overzicht van de weekprogrammatie van Vlaams Parlement TV, de televisiezender van het Vlaams Parlement (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 175 - Orange, kanaal 80).
Parlement wil Vlaamse Netflix een kans geven

Studio Commissie - De Vlaamse Regering breidt de investeringsverplichting in Vlaamse producties uit. Digitale platformen als Google en TikTok zullen ook moeten bijdragen aan Vlaamse audiovisuele producties. Maar volgens oppositiepartijen Groen en Vooruit volstaat wat voorligt niet. Dinsdag 5 maart vanaf 18u in de nieuwslus.

Maandag 4 maart 2024

- 18u: Studio Commissie - De leden van de commissie houden een hoorzitting over de hulpverlening voor slachtoffers van seksueel misbruik met Sofie Serruys van het CGG Mandel en Leie, Annelies Cardon van de Zorgcentra na Seksueel Geweld, Bart Claes van de CAW Groep en met Joni Janssens, 1712 Antwerpen.

Dinsdag 5 maart 2024

- 18u: De Koepelzaal - De Vlaamse Regering breidt de investeringsverplichting in Vlaamse producties uit. Digitale platformen als Google en TikTok zullen ook moeten bijdragen aan Vlaamse audiovisuele producties. Maar volgens oppositiepartijen Groen en Vooruit volstaat wat voorligt niet.

Woensdag 6 maart 2024

- 14u: De Koepelzaal Live - Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp.

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1).

Donderdag 7 maart 2024

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2).

Vrijdag 8 maart 2024

- 18u: Studio Commissie - De leden van de bijzondere commissie voor seksueel misbruik in de Kerk houden een hoorzitting over de erkenning en noden van slachtoffers met Sophie Wouters van PUNT.vzw, en met Floor Verhamme en Pieter Gyssels van Anaktisi vzw.

Zaterdag 9 maart 2024

- 18u: Het Gesprek - Om belangrijke politieke gebeurtenissen te analyseren, te verduidelijken of dieper uit te spitten, nodigt Vlaams Parlement TV geregeld een toonaangevende stem uit in de studio. Deze studiogast beschikt over een grondige kennis van zijn of haar vakgebied.

- 18u30: De Koepelzaal - Samenvatting van de actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement

Zondag 10 maart 2024

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement
Vlaams Parlement TV: vanaf 18u elke dag een uur nieuws rechtstreeks uit het Vlaams Parlement. Daarna 24 uur in de nieuwslus.

Stem af op:

📺 Telenet (kanaal 42) | 📺 Orange (kanaal 80) | 📺 Proximus TV (kanaal 175)

24u te bekijken in onze nieuwslus.
website youtube facebook twitter instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet