Vlaams Parlement TV

Volg Vlaams Parlement TV ook via

facebook youtube twitter instagram 

Foto: Meyrem Almaci (Groen), Frederik Delaplace (CEO VRT) en Katia Segers (Vooruit) (v.l.n.r.). Copyright: BelgaImage

Daags voor de geplande uitzending van een docureeks over de zaak-De Pauw besliste de VRT om ze niet uit te zenden. Als reden werd opgegeven dat er gesprekken liepen tussen de partijen in de zaak, en dat er publieke excuses waren gepland, die door de uitzending zouden worden getorpedeerd. Niet alle slachtoffers werden hier op voorhand van op de hoogte gebracht.

In de commissie voor Media stellen volksvertegenwoordigers Meyrem Almaci en Katia Segers een aantal vragen aan minister Benjamin Dalle. Hoe staat de minister tegenover deze gang van zaken? Welk argument hanteert de VRT voor het schrappen van de uitzending? Heeft Frederik Delaplace (de CEO van de VRT) deze beslissing genomen? Wat is de tijdslijn van alle acties die de CEO ondernam naar dader en slachtoffers?

Live uitzending


Volg de uitzending van de commissie media over de zaak-De Pauw donderdag 28 maart om 11 uur rechtstreeks op televisie via Vlaams Parlement TV, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 175) of Orange (kanaal 80).


U kan deze commissievergadering ook rechtstreeks volgen via de webstream:
Vlaams Parlement TV: vanaf 18u elke dag een uur nieuws rechtstreeks uit het Vlaams Parlement. Daarna 24 uur in de nieuwslus.

Stem af op:

📺 Telenet (kanaal 42) | 📺 Orange (kanaal 80) | 📺 Proximus TV (kanaal 175)

24u te bekijken in onze nieuwslus.
website facebook twitter instagram youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet