Vlaams Parlement TV
Een handig overzicht van de weekprogrammatie van Vlaams Parlement TV, de televisiezender van het Vlaams Parlement (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 175 - Orange, kanaal 80).
Het marktaandeel van Radio 2 blijft nog verder dalen

Studio Commissie - Het marktaandeel van Radio 2 blijft nog verder dalen. Maandag 8 januari vanaf 18u in de nieuwslus.

Illustratie: copyright BelgaImage /Jonas Roosens

Maandag 8 januari 2024

- 18u: Studio Commissie - De Vlaams Belang Jongeren (VBJ) leggen zich niet neer bij het verkiezingsresultaat van de nieuwe Vlaamse Jeugdraad. Tijdens de commissie legt Filip Brusselmans (Vlaams Belang) uit waarom. En het marktaandeel van Radio 2 blijft nog verder dalen.

Dinsdag 9 januari 2024

- 18u: Studio Commissie - Tijdens de commissie Wonen worden de resultaten van de volksraadpleging over betaalbaar wonen in Gent besproken. Daarnaast vraagt Gwenny De Vroe (Open Vld) of er een juridisch kader voor alternatieve woonvormen zoals 'tiny houses' in de maak is.

Woensdag 10 januari 2024

- 14u: De Koepelzaal Live - Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp.

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1).

Donderdag 11 januari 2024

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2).

Vrijdag 12 januari 2024

- 9u30: Studio Commissie Live - Hoorzitting over seksueel misbruik in de welzijnssector met Hendrik Delaruelle (algemeen directeur Vlaams Welzijnsverbond), Marleen Roesbeke (algemeen directeur SOM) en Margot Cloet (gedelegeerd bestuurder Zorgnet-Icuro)

- 14u: Studio Commissie Live - Hoorzitting over seksueel misbruik in de welzijnssector met Bruno Vanobbergen (administrateur-generaal Agentschap Opgroeien) en James Van Casteren (administrateur-generaal Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap)

- 18u: Studio Commissie - Bij een terroristische aanslag in Brussel werden op 16 oktober twee Zweden doodgeschoten door een geradicaliseerde man. Naar aanleiding hiervan hielden de leden van de commissie een hoorzitting over de aanpak van de actuele risico's op terroristische aanslagen in Vlaanderen.

Zaterdag 13 januari 2024

- 18u: Het Gesprek met Peter Meukens (voorzitter TreinTramBus) - Om belangrijke politieke gebeurtenissen te analyseren, te verduidelijken of dieper uit te spitten, nodigt Vlaams Parlement TV geregeld een toonaangevende stem uit in de studio. Deze studiogast beschikt over een grondige kennis van zijn of haar vakgebied.

- 18u30: De Koepelzaal - Samenvatting van de actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement

Zondag 14 januari 2024

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement
Vlaams Parlement TV: vanaf 18u elke dag een uur nieuws rechtstreeks uit het Vlaams Parlement. Daarna 24 uur in de nieuwslus.

Stem af op:

📺 Telenet (kanaal 42) | 📺 Orange (kanaal 80) | 📺 Proximus TV (kanaal 175)

24u te bekijken in onze nieuwslus.
website facebook twitter youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet