Vlaams Parlement TV
Een beknopt overzicht van de weekprogrammatie van Vlaams Parlement TV, de televisiezender van het Vlaams Parlement (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 175 - Orange, kanaal 80).
frame.nieuwsbrief-studio-commissie-mobiliteit-autokeuring

Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Mobiliteit van het Vlaams Parlement met vragen over o.a. het inschakelen van garages bij de herkeuring van afgekeurde voertuigen. Dinsdag 7 februari vanaf 18u in de nieuwslus.

Illustratie: © BelgaImage

Maandag 6 februari 2023

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Onderwijs van het Vlaams Parlement met vragen over o.a.: de betaalbaarheid van schoolboeken en het aantal dagen aanwezigheid in het kleuteronderwijs.

Dinsdag 7 februari 2023

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Mobiliteit van het Vlaams Parlement met vragen over o.a.: het inschakelen van garages bij de herkeuring van afgekeurde voertuigen, de problemen bij de keuring van motorfietsen en over SUV’s en verkeersveiligheid

Woensdag 8 februari 2023

- 14u: De Koepelzaal Live - Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1)

Donderdag 9 februari 2023

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2)

Vrijdag 10 februari 2023

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Leefmilieu van het Vlaams Parlement met een gedachtewisseling over de pilootprojecten digitaal statiegeld

Zaterdag 11 februari 2023

- 18u: Het Gesprek - Om belangrijke politieke gebeurtenissen te analyseren, te verduidelijken of dieper uit te spitten, nodigt Vlaams Parlement TV geregeld een toonaangevende stem uit in de studio

- 18u30: De Koepelzaal - Samenvatting van de actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement

Zondag 12 februari 2023

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement
Vlaams Parlement TV: vanaf 18u elke dag een uur nieuws rechtstreeks uit het Vlaams Parlement. Daarna 24 uur in de nieuwslus.

Stem af op:

📺 Telenet (kanaal 42) | 📺 Orange (kanaal 80) | 📺 Proximus TV (kanaal 175)

24u te bekijken in onze nieuwslus.
website facebook twitter youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet