Vlaams Parlement TV
Een beknopt overzicht van de weekprogrammatie van Vlaams Parlement TV, de televisiezender van het Vlaams Parlement (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 175 - Orange, kanaal 80).

Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren. Woensdag 19 april (na afloop van de plenaire vergadering).

Maandag 17 april 2023

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Binnenlands Bestuur van het Vlaams Parlement over volgende onderwerpen: inburgering in het buitenland, het interfederale actieplan tegen racisme en de vertrouwensbreuk tussen vakbonden en minister Somers

Dinsdag 18 april 2023


- 18u: Studio Commissie - Het Kinderrechtencommissariaat belicht in zijn jaarverslag 2021-2022 verschillende aspecten van het welzijn van kinderen en jongeren in Vlaanderen: waar liggen de knelpunten, hoe voelen kinderen zich thuis en op school, ...?

Woensdag 19 april 2023

- 14u: De Koepelzaal Live - Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp.

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1).

Donderdag 20 april 2023


- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2).

Vrijdag 21 april 2023


- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Onderwijs van het Vlaams Parlement over volgende onderwerpen: personeelstekort in de centra voor leerlingenbegeleiding en verschillen in lerarenopleiding

Zaterdag 22 april 2023


- 18u: Het Gesprek - Om belangrijke politieke gebeurtenissen te analyseren nodigt Vlaams Parlement TV geregeld een toonaangevende stem uit in de studio

- 18u30: De Koepelzaal - Samenvatting van de actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement

Zondag 23 april 2023

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement
Vlaams Parlement TV: vanaf 18u elke dag een uur nieuws rechtstreeks uit het Vlaams Parlement. Daarna 24 uur in de nieuwslus.

Stem af op:

📺 Telenet (kanaal 42) | 📺 Orange (kanaal 80) | 📺 Proximus TV (kanaal 175)

24u te bekijken in onze nieuwslus.
website facebook twitter youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet