Vlaams Parlement TV
Een beknopt overzicht van de weekprogrammatie van Vlaams Parlement TV, de televisiezender van het Vlaams Parlement (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 175 - Orange, kanaal 80).

Studio Commissie - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement over een “toekomst zonder dierproeven”. Woensdag 24 april vanaf 18u in de nieuwslus.

Maandag 24 april 2023

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement over een “toekomst zonder dierproeven”

Dinsdag 25 april 2023

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement over:

- de Brusselse regering is tegen een verbreding van de Brusselse Ring,
- de Interministeriële Conferentie Migratie ligt al een jaar stil
- de verplichte inschrijving van Oekraïners bij de VDAB en
- durfkapitalisten maken scenario’s op om België te ontvluchten

Woensdag 26 april 2023

- 14u: De Koepelzaal Live - Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp.

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1)

Donderdag 27 april 2023

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2)


Vrijdag 28 april 2023

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Media van het Vlaams Parlement met vragen over: de VRT moet transparanter zijn over de nevenactiviteiten van journalisten en Vlaamse dubbing op streamingplatformen

Zaterdag 29 april 2023

- 18u: Het Gesprek - Om belangrijke politieke gebeurtenissen te analyseren nodigt Vlaams Parlement TV geregeld een toonaangevende stem uit in de studio. Vandaag: Bruno Vanobbergen, waarnemend administrateur-generaal Agentschap Opgroeien

- 18u30: De Koepelzaal - Samenvatting van de actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement

Zondag 30 april 2023

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement
Vlaams Parlement TV: vanaf 18u elke dag een uur nieuws rechtstreeks uit het Vlaams Parlement. Daarna 24 uur in de nieuwslus.

Stem af op:

📺 Telenet (kanaal 42) | 📺 Orange (kanaal 80) | 📺 Proximus TV (kanaal 175)

24u te bekijken in onze nieuwslus.
website facebook twitter youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet