Vlaams Parlement TV
Een beknopt overzicht van de weekprogrammatie van Vlaams Parlement TV, de televisiezender van het Vlaams Parlement (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 175 - Orange, kanaal 80).

De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement over o.a. de inhoudelijke hervorming van de job van verpleegkundigen. Dinsdag 2 mei vanaf 18u in de nieuwslus.

Maandag 1 mei 2023

- 18u: Studio Commissie – Samenvatting van de commissie voor Binnenlands Bestuur van het Vlaams Parlement met vragen over onder andere verplichte gemeentefusies na 2024 en over de Vlaamse Regering die de vaste benoeming schrapt.

Dinsdag 2 mei 2023

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement over: kritiek op de krotbelasting, inhoudelijke hervorming van de job van verpleegkundigen en Vlaanderen wil Europese natuurherstelwet bijsturen.

Woensdag 3 mei 2023

- 14u: De Koepelzaal Live - Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp.

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1).

Donderdag 4 mei 2023

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2).

Vrijdag 5 mei 2023

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Welzijn van het Vlaams Parlement met een gedachtewisseling over de uitvoering van de aanbevelingen van de Onderzoekscommissie naar de veiligheid in de kinderopvang.

Zaterdag 6 mei 2023

- 18u: Het Gesprek - Om belangrijke politieke gebeurtenissen te analyseren nodigt Vlaams Parlement TV geregeld een toonaangevende stem uit in de studio.

- 18u30: De Koepelzaal - Samenvatting van de actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement.

Zondag 7 mei 2023

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement.
Vlaams Parlement TV: vanaf 18u elke dag een uur nieuws rechtstreeks uit het Vlaams Parlement. Daarna 24 uur in de nieuwslus.

Stem af op:

📺 Telenet (kanaal 42) | 📺 Orange (kanaal 80) | 📺 Proximus TV (kanaal 175)

24u te bekijken in onze nieuwslus.
website facebook twitter youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet