Vlaams Parlement TV
Een beknopt overzicht van de weekprogrammatie van Vlaams Parlement TV, de televisiezender van het Vlaams Parlement (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 175 - Orange, kanaal 80).
Energie: Ventilus

Studio Commissie - De commissie Leefmilieu en Omgeving bespreekt het voorkeurtracé voor de hoogspanningslijn Ventilus. Vrijdag 2 juni vanaf 18u in de nieuwslus.

Illustratie: BelgaImage

Maandag 29 mei 2023

- 18u: Studio Commissie - In 2024 lanceert de Vlaamse overheid het Virtueel Museum voor de geschiedenis en cultuur van Vlaanderen. In de commissie geeft projectleider Wim Putzeys een stand van zaken over de ontwikkelingen rond het virtuele museum.

Dinsdag 30 mei 2023

- 18u: Studio Commissie - In het Vlaams Parlement veroorzaakte minister van Welzijn Hilde Crevits (cd&v) flink wat verontwaardiging. 1,5 miljard euro, zoveel spendeerde deze Vlaamse regering al aan consultants, zegt Crevits. Lise Vandecasteele (PVDA) vindt het bedrag hallucinant.

Woensdag 31 mei 2023

- 14u: De Koepelzaal Live - Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp.

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1).


Donderdag 1 juni 2023

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2).

Vrijdag 2 juni 2023

- 18u: Studio Commissie - De commissie Leefmilieu en Omgeving bespreekt de proefprojecten rond de invoering van statiegeld op blikjes en plastic flessen. Daarnaast uit Carmen Ryheul (Vlaams Belang) haar bedenkingen over het voorkeurtracé voor de hoogspanningslijn Ventilus.

Zaterdag 3 juni 2023

- 18u: Het Gesprek - Om belangrijke politieke gebeurtenissen te analyseren nodigt Vlaams Parlement TV geregeld een toonaangevende stem uit in de studio.

- 18u30: De Koepelzaal - Samenvatting van de actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement.

Zondag 4 juni 2023

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement.
Vlaams Parlement TV: vanaf 18u elke dag een uur nieuws rechtstreeks uit het Vlaams Parlement. Daarna 24 uur in de nieuwslus.

Stem af op:

📺 Telenet (kanaal 42) | 📺 Orange (kanaal 80) | 📺 Proximus TV (kanaal 175)

24u te bekijken in onze nieuwslus.
website facebook twitter youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet