Vlaams Parlement TV
Een handig overzicht van de weekprogrammatie van Vlaams Parlement TV, de televisiezender van het Vlaams Parlement (Telenet, kanaal 42 - Proximus, kanaal 175 - Orange, kanaal 80).

Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren. Woensdag 28 juni na afloop van de live uitzending in de nieuwslus.

Maandag 26 juni 2023

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Onderwijs van het Vlaams Parlement over onder andere: scherpe kritiek op ‘tendentieuze’ Vlaamse toetsen en het tekort aan plaatsen in het Brusselse Nederlandstalige onderwijs

Dinsdag 27 juni 2023

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement over het nieuw regelgevend kader voor onderwijsinternaten

Woensdag 28 juni 2023

- 14u: De Koepelzaal Live - Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp.

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1).


Donderdag 29 juni 2023

- 18u: Studio Vlaams Parlement - Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2).

Vrijdag 30 juni 2023

- 18u: Studio Commissie - Samenvatting van de commissie voor Welzijn over onder andere de administratieve lasten in zorgsector, kinderopvang op het werk en de fusie van de adoptiediensten

Zaterdag 1 juli 2023

- 18u: Het Gesprek met Wouter Torfs

- 18u30: De Koepelzaal - Samenvatting van de actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement

Zondag 2 juli 2023

- 18u: De Koepelzaal - Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement
Vlaams Parlement TV: vanaf 18u elke dag een uur nieuws rechtstreeks uit het Vlaams Parlement. Daarna 24 uur in de nieuwslus.

Stem af op:

📺 Telenet (kanaal 42) | 📺 Orange (kanaal 80) | 📺 Proximus TV (kanaal 175)

24u te bekijken in onze nieuwslus.
website facebook twitter youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet