Praktijktest huurmarkt

Het Vlaams Parlement organiseert woensdag een actualiteitsdebat over de aanpak van discriminatie op de arbeidsmarkt en huurmarkt. Dit debat vindt plaats tijdens de plenaire vergadering van woensdag 17 juni 2020 om 14 uur. De spreektijd bedraagt 7 minuten per fractie.

Op basis van de chronologie van de ingediende interpellaties, vragen en aanvragen voor het debat is de sprekersvolgorde:

De ministers Jan Jambon, Hilde Crevits, Bart Somers en Matthias Diependaele zijn uitgenodigd om het actualiteitsdebat bij te wonen. Het aantal actuele vragen wordt beperkt tot ten hoogste één per fractie.

Live uitzending

Volg dit debat woensdag vanaf 14 uur rechtstreeks op televisie via vlaamsparlement.tv, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 175) of Orange (kanaal 80).

Studio Vlaams Parlement

Heeft u deze live uitzending gemist? Geen probleem. Woensdagavond, na afloop van de uitzendingen van de plenaire vergadering, volgt in ‘Studio Vlaams Parlement’ een uitgebreid verslag van het debat. Daarin gaat journalist Jan De Meulemeester in gesprek met parlementsleden uit zowel de meerderheid als de oppositie. Daarna tot donderdag 18u te bekijken in de nieuwslus.

U kan deze vergadering ook rechtstreeks volgen via de webstream van het Vlaams Parlement: