Bart Tommelein (Open Vld)

Maandag 10 juni 2024

– 18u: Verkiezingen 2024 – Op zondag 9 juni trok Vlaanderen massaal naar de stembus. De uitslagen van de verkiezingen resulteerden opnieuw in een electorale aardverschuiving. Vlaams Parlement TV bracht die avond een boeiend gezelschap samen van analisten, politici en politicologen die hun licht lieten schijnen op de resultaten tijdens een live verkiezingsuitzending. Een van de gasten op die bewogen avond was Bert Anciaux van Vooruit.

– 18u45: Tot Slot – Een aantal volksvertegenwoordigers nemen afscheid van het halfrond van het Vlaams Parlement. Vlaams Parlement TV nodigt deze parlementsleden uit voor een allerlaatste gesprek. Vandaag: Johan Danen (Groen)

Dinsdag 11 juni 2024

– 18u: Verkiezingen 2024 – Op zondag 9 juni trok Vlaanderen massaal naar de stembus. De uitslagen van de verkiezingen resulteerden opnieuw in een electorale aardverschuiving. Vlaams Parlement TV bracht die avond een boeiend gezelschap samen van analisten, politici en politicologen die hun licht lieten schijnen op de resultaten tijdens een live verkiezingsuitzending. Een van de gasten op die bewogen avond was Joachim Coens van cd&v.

– 18u49: Tot Slot – Een aantal volksvertegenwoordigers nemen afscheid van het halfrond van het Vlaams Parlement. Vlaams Parlement TV nodigt deze parlementsleden uit voor een allerlaatste gesprek. Vandaag: Gwenny De Vroe (Open Vld).

Woensdag 12 juni 2024

– 18u: Verkiezingen 2024 – Op zondag 9 juni trok Vlaanderen massaal naar de stembus. De uitslagen van de verkiezingen resulteerden opnieuw in een electorale aardverschuiving. Vlaams Parlement TV bracht die avond een boeiend gezelschap samen van analisten, politici en politicologen die hun licht lieten schijnen op de resultaten tijdens een live verkiezingsuitzending. Een van de gasten op die bewogen avond was politicoloog Nicolas Bouteca.

– 18u48: Tot Slot – Een aantal volksvertegenwoordigers nemen afscheid van het halfrond van het Vlaams Parlement. Vlaams Parlement TV nodigt deze parlementsleden uit voor een allerlaatste gesprek. Vandaag: Marius Meremans (N-VA).

Donderdag 13 juni 2024

– 18u: Verkiezingen 2024 – Op zondag 9 juni trok Vlaanderen massaal naar de stembus. De uitslagen van de verkiezingen resulteerden opnieuw in een electorale aardverschuiving. Vlaams Parlement TV bracht die avond een boeiend gezelschap samen van analisten, politici en politicologen die hun licht lieten schijnen op de resultaten tijdens een live verkiezingsuitzending. Een van de gasten op die bewogen avond was Celia Groothedde van Groen.

– 18u52: Tot Slot – Een aantal volksvertegenwoordigers nemen afscheid van het halfrond van het Vlaams Parlement. Vlaams Parlement TV nodigt deze parlementsleden uit voor een allerlaatste gesprek. Vandaag: Björn Rzoska (Groen).

Vrijdag 14 juni 2024

– 18u: Verkiezingen 2024 – Op zondag 9 juni trok Vlaanderen massaal naar de stembus. De uitslagen van de verkiezingen resulteerden opnieuw in een electorale aardverschuiving. Vlaams Parlement TV bracht die avond een boeiend gezelschap samen van analisten, politici en politicologen die hun licht lieten schijnen op de resultaten tijdens een live verkiezingsuitzending. Een van de gasten op die bewogen avond was professor Herman Matthijs.

– 18u51: Tot Slot – Een aantal volksvertegenwoordigers nemen afscheid van het halfrond van het Vlaams Parlement. Vlaams Parlement TV nodigt deze parlementsleden uit voor een allerlaatste gesprek. Vandaag: Elisabeth Meuleman (Groen).

Zaterdag 15 juni 2024

– 18u: Verkiezingen 2024 – Op zondag 9 juni trok Vlaanderen massaal naar de stembus. De uitslagen van de verkiezingen resulteerden opnieuw in een electorale aardverschuiving. Vlaams Parlement TV bracht die avond een boeiend gezelschap samen van analisten, politici en politicologen die hun licht lieten schijnen op de resultaten tijdens een live verkiezingsuitzending. Een van de gasten op die bewogen avond was Jo De Ro van Open Vld.

– 18u49: Tot Slot – Een aantal volksvertegenwoordigers nemen afscheid van het halfrond van het Vlaams Parlement. Vlaams Parlement TV nodigt deze parlementsleden uit voor een allerlaatste gesprek. Vandaag: Freya Saeys (Open Vld).

Zondag 16 juni 2024

– 18u: Verkiezingen 2024 – Op zondag 9 juni trok Vlaanderen massaal naar de stembus. De uitslagen van de verkiezingen resulteerden opnieuw in een electorale aardverschuiving. Vlaams Parlement TV bracht die avond een boeiend gezelschap samen van analisten, politici en politicologen die hun licht lieten schijnen op de resultaten tijdens een live verkiezingsuitzending. Een van de gasten op die bewogen avond was Meyrem Almaci van Groen.

– 18u49: Tot Slot – Een aantal volksvertegenwoordigers nemen afscheid van het halfrond van het Vlaams Parlement. Vlaams Parlement TV nodigt deze parlementsleden uit voor een allerlaatste gesprek. Vandaag: Imade Annouri (Groen).