BRUZZ
BRUZZ, het eengemaakte mediamerk van de Vlaams-Brusselse media, bereikt steeds meer Brusselaars en inwoners van de rand. Dat blijkt uit een studie die uitgevoerd werd net voor de coronacrisis door het bureau Kantar. Opmerkelijk is wel dat het publiek steeds jonger wordt. Commercieel directeur van BRUZZ, Ineke Lecompte, stelt de studie voor in het Vlaams Parlement.

Periodiek wordt een bereikstudie gemaakt van de verschillende mediakanalen van BRUZZ, het mediamerk van de vzw Vlaams-Brusselse Media (VBM). Over de jongste studie, die net voor het uitbreken van de coronacrisis werd uitgevoerd, hielden de leden van de commissie een hoorzitting met algemeen directeur Dirk De Clippeleir, met voorzitter Marc Michils, met hoofdredacteur Kristof Pitteurs, met commercieel directeur Ineke Lecompte en met minister Benjamin Dalle.

Het volledige verslag kan u hier terugvinden.

Lees ook: de bereikstudie BRUZZ

Studio Commissie, dinsdag 1 september 2020 vanaf 18u op vlaamsparlement.tv. Stem af op Telenet (kanaal 42), Orange (kanaal 80) of Proximus TV (kanaal 175). Daarna 24u te bekijken in onze nieuwslus.