Bisschop Johan Bonny tijdens een persconferentie naar aanleidinge van de VRT-documentaire 'Godvergeten'. Vrijdag 29 september 2023.

Maandag 22 januari 2024

– 18u: Studio Commissie – De leden van de bijzondere commissie voor seksueel misbruik in de Kerk houden een hoorzitting over seksueel misbruik in de welzijnssector met Karine Moykens, secretaris-generaal van het Departement Zorg.

Dinsdag 23 januari 2024

– 18u: Studio Commissie – De lokalen van veel jeugdbewegingen verkeren in slechte staat. Verschillende parlementsleden kaarten de kwestie aan. En Freya Perdaens (N-VA) vraagt zich af of minister Dalle betrokken was bij de ontwikkeling van de campagne ‘Bel Glenn’ van Child Focus.

Woensdag 24 januari 2024

– 🔴14u: De Koepelzaal Live – Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp.

– 18u: Studio Vlaams Parlement – Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1).

Donderdag 25 januari 2024

– 18u: Studio Vlaams Parlement – Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2).

Vrijdag 26 januari 2024

– 🔴 9u30: Studio Commissie Live – De leden van de bijzondere commissie houden een hoorzitting over seksueel misbruik in de Kerk met Manu Keirse van de Stichting Dignity, met advocaat Vincent Coigniez en met Herman Cosijns, voormalig secretaris-generaal van de Bisschoppenconferentie van België.

– 🔴14u: Studio Commissie Live – De leden van de bijzondere commissie houden een hoorzitting over seksueel misbruik in de Kerk met monseigneur Luc Terlinden, aartsbisschop van het bisdom Mechelen-Brussel, en met monseigneur Johan Bonny, bisschop van Antwerpen en referent voor misbruik in de Kerk.

– 18u: Studio Commissie – De leden van de bijzondere commissie voor seksueel misbruik in de Kerk houden een hoorzitting over seksueel misbruik in de Kerk met vertegenwoordigers van kerkelijke organisaties.

Zaterdag 27 januari 2024

– 18u: Het Gesprek met Goedele Van der Spiegel – Sinds deze zomer is Goedele Van der Spiegel de nieuwe administrateur-generaal van het Agentschap Natuur en Bos. Hoe kijkt zij naar de actuele uitdagingen op het vlak van natuur? Ze is te gast in onze studio.

– 18u30: De Koepelzaal – Samenvatting van de actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement

Zondag 28 januari 2024

– 18u: De Koepelzaal – Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement