Lange reistijd bij leerlingenvervoer buitengewoon onderwijs

Maandag 11 maart 2024

– 18u: Studio Commissie – Het dossier van het leerlingenvervoer in het buitengewoon onderwijs sleept al jaren aan. Bex wilde graag de minister-president over de kwestie interpelleren. Maar die liet zich vervangen door minister Peeters. En dat was helemaal niet naar de zin van Bex.

Dinsdag 12 maart 2024

– 18u: De Koepelzaal – Ben Weyts zegt ‘neen’ tegen volledig Engelse masteropleidingen. Verschillende parlementsleden begrijpen de houding van de minister niet. En het Vlaams Parlement steunt het Blue Deal-decreet.

Woensdag 13 maart 2024

– 14u: De Koepelzaal Live – Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp.

– 18u: Studio Vlaams Parlement – Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1).

Donderdag 14 maart 2024

– 18u: Studio Vlaams Parlement – Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2).

Vrijdag 15 maart 2024

– 18u: Studio Commissie – Steeds meer schooldirecteurs geven er de brui aan. Elisabeth Meuleman (Groen) vindt het problematisch dat er zoveel schooldirecteurswissels zijn. Daarnaast wordt de toekomst van de Digisprong besproken.

Zaterdag 16 maart 2024

– 18u: Het Gesprek – Om belangrijke politieke gebeurtenissen te analyseren, te verduidelijken of dieper uit te spitten, nodigt Vlaams Parlement TV geregeld een toonaangevende stem uit in de studio. Deze studiogast beschikt over een grondige kennis van zijn of haar vakgebied.

– 18u30: De Koepelzaal – Samenvatting van de actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement

Zondag 17 maart 2024

– 18u: De Koepelzaal – Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement