Jan Jambon

Maandag 25 maart 2024

-18u: Studio Commissie – Vlaams minister van Onroerend Erfgoed en Wonen Matthias Diependaele laat weten dat het erfgoed van de Boerentoren zal worden bewaakt. Daarnaast legt de minister strengere voorwaarden op voor wie een sociale woning huurt.

Dinsdag 26 maart 2024

-18u: De Koepelzaal – Steve Vandenberghe (Vooruit) vindt dat het departement Onderwijs en Welzijn nauwer met elkaar moeten samenwerken. Daarnaast worden de wachttijden voor Mijn VerbouwPremie, de opwaardering van het kanaal Brussel-Charleroi en de ondersteuning van het lokale cultuurbeleid besproken.

Woensdag 27 maart 2024

-14u: De Koepelzaal Live – Tijdens het wekelijkse vragenuur in de plenaire vergadering kunnen de volksvertegenwoordigers een minister een beknopte vraag stellen over een actueel onderwerp.

-18u: Studio Vlaams Parlement – Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1).

Donderdag 28 maart 2024

-18u: Studio Vlaams Parlement – Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2).

Vrijdag 29 maart 2024

-18u: Studio Commissie – Minister Weyts verlengt het onderwijscontract van het Centrum Islamonderwijs. En dat is niet naar de zin van Kristof Slagmulder (Vlaams Belang). Daarnaast wordt het recordaantal vacatures voor leerkrachten aangehaald en vraagt men zich af waarom Latijn uit het aanbod van de Examencommissie verdwijnt.

Zaterdag 30 maart 2024

-18u: Het Gesprek met Jan Jambon – Journalist Marc Van de Looverbosch blikt samen met minister-president Jan Jambon terug op de afgelopen legislatuur. Waar is de minister-president trots op? En wat was het pijnlijkste moment?

-18u30: De Koepelzaal – Samenvatting van de actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement.

Zondag 31 maart 2024

-18u: De Koepelzaal – Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement.