Ann Schoubs

Bekijk in een oogopslag de weekprogrammatie van Vlaams Parlement TV (Telenet, kanaal 42 – Proximus, kanaal 175 – Orange, kanaal 80).

Maandag 4 december 2023

– 18u: Studio Commissie – De leden van de bijzondere commissie seksueel misbruik in de Kerk hielden een hoorzitting met verschillende afgevaardigden van de kerkelijke aanspreekpunten voor misbruik in een pastorale relatie.

Dinsdag 5 december 2023

– 18u: Studio Commissie – Ann Schoubs, directeur-generaal van De Lijn, gaf een interview waarin ze stelde dat de financiering van de overheid niet volstaat voor de werking van De Lijn. Dit leidde tot een scherpe reactie van minister Peeters. De leden van de commissie hielden een hoorzitting met mevrouw Schoubs over de werking van De Lijn.

Woensdag 6 december 2023

– 14u: De Koepelzaal Live – Tijdens de wekelijkse plenaire vragenronde kunnen de Vlaamse volksvertegenwoordigers de ministers van de Vlaamse Regering ondervragen over onderwerpen uit de actualiteit.

– 18u: Studio Vlaams Parlement – Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 1).

Donderdag 7 december 2023

– 18u: Studio Vlaams Parlement – Marc Van de Looverbosch kaart na over de tussenkomsten in het Vlaams Parlement met alle belangrijke politieke actoren (deel 2).

Vrijdag 8 december 2023

– 18u: Studio Commissie – De leden van de bijzondere commissie seksueel misbruik in de Kerk hielden een hoorzitting over de rol van de hulplijnen en meldpunten met Wim Van de Voorde (Vlaams coördinator Hulplijn 1712).

Zaterdag 9 december 2023

– 18u: Het Gesprek met Gwendolyn Rutten – Heeft de opmerkelijke comeback van Gwendolyn Rutten ervoor gezorgd dat er een stikstofakkoord is? En houdt dat akkoord wel stand? Journalist Marc Van de Looverbosch vraagt het aan minister Rutten.

– 18u30: De Koepelzaal – Samenvatting van de actuele vragen en antwoorden van het Vlaams Parlement.

Zondag 10 december 2023

– 18u: De Koepelzaal – Samenvatting van de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement.